x 

    facebook pinterest    

NIEUWE DEVENTERWEG 73 ZWOLLE
info@de-oude-bank.nl                      
 
  Open: dinsdag t/m vrijdag 13-17 uur
za 10-16 uur
 
06.1083.9194        Kleuradvies       
06.3720.4435        Betonlookadvies
 Betonlook Verf kan worden toegepast op vloer tegels en betegelde muren.
 Door de Betonlook Verf af te werken met onze Evo TopCoat, kan je het heel goed schoonhouden, zelfs  achter het kookplaat.
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 Wonenop1 scheef een blog over het verven van bovenstaande vloer,
 lees onderaan deze pagina haar verhaal.
 
 
 
Tegels egaliseren en in Betonlook Verf - kleur KIEZEL
             Vloertegels in Betonlook Verf

 


Voorjaar 2018 - Instagram @huis no. 30

    

 

Tegelvloer in Betonlook Verf bij Instagram: @wonenop1

              

         

 

Verf je keukenvloer met Betonlook Verf op Instagram: Wonenop1

4 april 2019

Vorige week verfde ik mijn keukenvloer, de rode estriken kregen een betonlook. Omdat ik hier achter de schermen honderden vragen over heb gekregen, besloot ik er over te bloggen, zodat ik hopelijk al jullie vragen kan beantwoorden. Want ik heb inmiddels wel door dat heel veel van jullie graag de vloer zouden willen voorzien van een ander kleurtje. Maar hoe?
Al toen we ons huis kochten, wist ik dat we ooit de vloeren op de benedenverdieping graag zouden willen veranderen of vernieuwen zodat ze meer bij ons en bij deze tijd passen. In de keuken is het niet mogelijk om de vloer te verwijderen, dus begon ik mijn zoektocht naar een andere oplossing. Ik heb gegoogeld, zitten neuzen op Pinterest en natuurlijk de berichten op Instagram in de gaten gehouden. Al vrij snel ontdekte ik Astrid van @huis_no.30, zij heeft een soortgelijke vloer, die ze ook op deze manier een metamorfose heeft gegeven, met een prachtig resultaat. Ik informeerde bij haar en kwam terecht bij een erg leuke winkel in Zwolle, namelijk @de_oude_bank.

Het duurde even voordat we tijd hadden om deze klus aan te gaan pakken, maar in de voorjaarsvakantie planden we een middag vrij en reden naar Zwolle om advies te gaan vragen. We werden hartelijk ontvangen door Jaap in Zwolle-Zuid.

Alle mogelijkheden werden ons verteld, we bekeken de verschillende kleuren en Jaap gaf ons een demonstratie hoe betonverf aan te brengen op je muur of vloer. Met genoeg info om over na te denken, reden we weer richting huis. Dit moest even vorm gaan krijgen in mijn hoofd! Al vrij snel was ik er uit en bestelde verf om aan de slag te gaan. Eerst heb ik de vloer goed ontvet en geschuurd. Daarna heb ik 2 lagen witte primer aangebracht, dit kan gewoon met een rollertje. Na de voorgeschreven droogtijd ben ik aan de slag gegaan met Betonlookverf in de kleur Kiezel. Best een raar goedje om aan te brengen, maar erg leuk om te verwerken. Je brengt deze verf aan met een blokkwast, niet in banen of blokken, maar eigenlijk in nonchalante vegen. Omdat ik de vloer na 24 uur iets te licht vond, heb ik nog een laag aangebracht, maar dat is een kwestie van smaak. Na 24 uur heb ik de water gedragen TopCoat (van de Oude Bank) aangebracht in 2 lagen. Deze TopCoat vergeeld niet en is zeer sterk en slijt- en krasvast. Ook deze laag kan je gewoon aanbrengen met een rollertje.

De Betonlookverf is van het merk L’Authentique en is ook geschikt voor muren, trappen, tafelbladen, aanrechtbladen, enzovoort. Op de website van De Oude Bank, de-oude-bank.nl, vind je instructiefilmpjes

Project echt is nu afgerond en ik ben er hartstikke blij mee.

Mocht je zelf aan de slag willen gaan, dan wens ik je veel verfplezier!! Heb je vragen, DM me gerust.

Liefs,

Shirley van @wonenop1

 

 

 

 

 

website realisatie: nmedia ict