x 

    facebook pinterest    

NIEUWE DEVENTERWEG 73 ZWOLLE
info@de-oude-bank.nl                      
 
  Open: dinsdag t/m vrijdag 13-17 uur
za 10-16 uur
 
06.1083.9194        Kleuradvies       
06.3720.4435        Betonlookadvies

is een geleiachtige verf die in 1 laag wordt aangebracht. Vooraf wel eerst de speciale Betonlook Primer aanbrengen voor de hechting en zonder deze speciale primer krijg je niet het juiste effect. Primer en Betonlook Verf zijn beide op waterbasis. Betonlook Verf is verkrijgbaar in 16 kleuren, en we verkopen deze in onze winkel en webshop.

  • Betonlook Primer heeft een rendement van 10 - 12 m2 per liter, afhankelijk van de ondergrond en de wijze van aanbrengen.
  • Betonlook Verf heeft een rendement van 13 - 17 m2 per liter, afhankelijk van de ondergrond en de wijze van aanbrengen.
  • Betonlook Verf en Primer samen kosten ongeveer € 10,-- per m2; kleine hoeveelheden zijn iets duurder, grotere hoeveelheden iets goedkoper.

We hebben de Betonlook producten ruim op voorraad. Bestellingen op werkdagen voor 14.00 uur worden de volgende dag door Packs bezorgd, meestal ook in Belgie.

  

Betonlook Verf van L'Authentique is ontwikkeld voor muren en is ook geschikt voor een houten of MDF-ondergrond zoals bij trappen en tafels. Betonlook op muren hoeft niet afgewerkt te worden. De Betonlook is overschilderbaar. 
Aanbrengen van Betonlook op niet-poreuze materialen vraagt extra aandacht en daarover lees je verderop bij werkwijze meer.

Foto's van de toepassing van Betonlook bij Bedrijven, op Muren, op Trappen, op Tafels, in Keukens, op Schouw of Vloer, in de Badkamer en Buiten tref je via de links en het menu aan.

In het hoofdstuk werkwijze tref je een uitgebreide gebruiksaanwijzing aan.
Heb je ook na het opnemen van alle informatie nog vragen, schroom dan niet om te bellen of te mailen. Kijk ook eens op onze FACEBOOK-pagina.


Wij vinden het weer leuk als klanten ons foto's sturen van het eindresultaat.

website realisatie: nmedia ict