x 

    facebook pinterest    

NIEUWE DEVENTERWEG 73 ZWOLLE
info@de-oude-bank.nl                      
 
  Open: dinsdag t/m vrijdag 13-17 uur
za 10-16 uur
 
06.1083.9194        Kleuradvies       
06.3720.4435        Betonlookadvies

WORKSHOP BETONLOOK VERF VOOR particulieren en professionals. 

Heb jij interesse in Betonlook verf op de muren, trappen en zoveel meer? Geef je dan op voor een Workshop BETONLOOK VERF in/bij onze winkel in Zwolle. Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur. De workshops worden gegeven door Jaap. Deze workshops zijn niet bedoeld voor collega-ondernemers die soortgelijke producten verkopen.

Opgave via onze webshop.
Kosten: € 10,00 per persoon.

Workshopdatums:  

2019
Zaterdag 11 mei            11.00 - 12.30 uur VOLGEBOEKT
Zaterdag 22 juni            11.00 - 12.30 uur
Zaterdag 28 september  11.00 - 12.30 uur
Zaterdag 26 oktober      11.00 - 12.30 uur
Zaterdag 23 november   11.00 - 12.30 uur

2020
Zaterdag 11 januari       11.00 - 12.30 uur
Zaterdag 08 februari      11.00 - 12.30 uur
Zaterdag 07 maart         11.00 - 12.30 uur
Zaterdag 04 april           11.00 - 12.30 uur

Tijdens deze workshop krijg je duidelijke algemene informatie en is er ook voldoende ruimte voor je gerichte vragen. Het effect van de ondergrond op de betonlook wordt besproken en getoond, en de manieren waarop de Betonlook Verf kan worden uitgestreken, met welk resultaat. Ook komen allerlei tips & tricks aan de orde. En natuurlijk hanteer je zelf de kwast en zie je wat de 'kikkerdril' onder jouw aanpak doet. 

De workshops worden gegeven door Jaap, hij is landelijk DE specialist op het gebied van Betonlook Verf. Jaap heeft veel technische ervaring en kan je zodoende goed adviseren. Na afloop van de workshop kan je in onze winkel alle produckten bekijken en kopen. 

Wil je graag kleur advies? Neem dan duidelijke foto's van je inrichting mee, dan kijkt Geja graag met je mee. Geja is specialist in kleur, en kan je precies zeggen wat wel en wat niet past in jou inrichting. Om je zo goed mogelijk hierbij te helpen zijn foto's echt noodzakelijk, hiermee kan ze jou woonstijl zien. Voor KLEUR advies kom gerust wat eerder naar onze winkel, dan neemt Geja extra tijd voor je. 

 

           

                  

 Onderstaande showroom keuken in onze winkel is Betonlook Verf toegepast op tegels, muren en aanrechtblad. 

 Alle 16 kleuren zijn bij ons ruim op voorraad. 

 

Reacties deelenemers na afloop van de workshop:

 • Kees uit Utrecht: Goede uitleg gehad van Jaap; hij weet er veel van te vertellen, fijn dat je even mee wilde brainstormen.
 • Sabine uit Amsterdam: We hadden ons opgegeven voor de gein, niet wetende dat er zoveel meer mogelijk is met de Betonlook Verf dan we dachten, wat een prachtige verf.
 • Jordy van Terschelling: Bedankt voor de workshop en advies. Het eindresultaat is mede door deze workshop een groot succes geworden. 
 • Jelle uit Antwerpen: Wat een gekke verf, we hebben genoten van de workshop, onze trap is prachtig geworden, dit had ik niet willen missen, dank je wel het was MEER dan de moeite waard. 
 • Hans en Nancy uit Zwolle: We hadden misschien een paar mensen verwacht op de workshop, tot onze verbazing waren er 26 deelnemers uit het hele land en wij waren de enige uit Zwolle. Bedankt Jaap, alle lof voor de workshop, zeker een aanrader.
 • Edith: Na de workshop van vorige week, ben ik dit weekend aan de slag gegaan met de betonlookverf. Helemaal blij met het resultaat! Bedankt voor de goede uitleg tijdens de workshop  en aankoop van de verf!
 • Kevin uit Ridderkerk:  Fantastische verf, onze winkel ziet er nu zo anders en stoer uit, dit hadden we nooit gedacht wij zijn er heel blij mee, dank jullie wel voor de goede uitleg en alle tips. Jullie hebben mij echt over de streep weten te trekken met deze workshop. Het volgende project komt er al weer aan.
 • Henk uit Almere: Door deze workshop heb ik de keuken van mijn dochter helemaal in de betonlook gezet, ze is door het dolle heen en zo blij mee. Ook haar trap staat in jullie verf en is heel mooi geworden.  
 • Walter Haarlem: Onze trap is prachtig geworden, zo blij met deze verf en uiteraard jullie advies
 • Kenzo uit  Den Haag: Mijn complimenten wat een TOP workshop en fijne uitleg, dank je wel Jaap
 • Jack uit  Spijkernisse: Ik wilde mijn vloer in de Betonlook en heb heel wat advies ingewonnen, maar De Oude Bank heeft mij het beste kunnen adviseren, ze zijn heel eerlijk en open heel fijn. Voor mij krijgen jullie echt 10 punten haha.

 

                                                                                    

                    

website realisatie: nmedia ict